Pipelife szakmai nap

A Pipelife Hungaria Műanyagipari kft. szervezésében lezajlott sikeres rendezvény

 

A Pipelife Hungária Műanyagipari kft. szervezésében 2016.02.19-én a kft. telephelyén délelőtt 10 órakor egy gyárlátogatással egybekötött bemutató napra kaptak lehetőséget a klaszter tagok.

Magyarország egyik legnagyobb műanyag csőgyártójaként széles termékkínálatunkkal és a klasztertagoknak speciális ajánlatokkal tudják segíteni a KEHOP és egyéb pályázatokon való sikeres részvételt. A Geolife talajszondarendszer és a Radopress Watt felületfűtési rendszerünk kifejezetten a megújuló energia alkalmazását segítik.

A klasztertagok a rendezvényen lehetőséget kaptak, hogy jobban megismerjék a partner kft. által kínált termékeket és kifejezetten a klaszter tagoknak nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat. Valamint betekintést nyerhettek a Pipelife Hungária Műanyagipari kft. által alkalmazott technológiai újításokba, az energiatakarékos rendszerek által kínált modern termékkínálatokba.

A rendezvény sikerét támasztja alá, hogy a tagok a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. ügyvezető igazgatójával és kereskedelmi vezetőjével, illetve termék menedzsereivel megkezdték a jövőre irányuló tárgyalásokat. A továbbiakban várható, hogy több együttműködés és szorosabb kooperáció valósul meg a tagok és a kft. között.